Lijstje: nieuwe series op Netflix in 2017

Spannend hé?
Want Netflixen gaan we toch weer doen!

Welkom in 2017 waarin geheid nieuwe Netflix series uitkomen. De nieuwste hebben wij vast op een rijtje gezet, zodat je het nieuwe jaar in kunt luiden met een nieuwe serie.

1. Luther
John Luther is het schoolvoorbeeld van een bijna doorgeslagen rechercheur. Zijn werk is ook zijn leven geworden met alle gevolgen van dien. Eerdere traumatische ervaringen met een zaak die nog altijd doorsuddert hebben hem en zijn vrouw al uit elkaar geslagen, maar hij kan haar niet loslaten. De serie start met een bijna perfecte moord. John Luther heeft zelf door wat er gebeurd is, maar de geniale en psychopatische Alica Morgan heeft haar zaakjes zo goed voor elkaar dat hij niets kan bewijzen.

Deze serie verschijnt op 1 januari op Netflix.

[gv data=”vTZvxT03y1U”][/gv]

2. Shadowhunters: The Mortal Instruments
Deze serie is gebaseerd op de succesvolle boekenreeks Shadowhunters van schrijfster Cassandra Clare.

Shadowhunters zijn half-engel en half-mens en Clary Fray komt er achter dat zij tot dit ras behoort. Haar leven staat op zijn kop. Shadowhunters jagen op demonen, om de mensheid te beschermen. Als de moeder van Clary door een oude vijand wordt ontvoerd begint het leven als Shadowhunter pas echt voor Clary Fray. Gelukkig wordt ze begeleid door Jace Wayland.

Het nieuwe seizoen van Shadowhunters verschijnt op 3 januari.

[gv data=”ErTDK0uT93I”][/gv]

3. The Blacklist
De zeer gewilde crimineel Raymond Reddington biedt aan om de FBI te helpen om andere slechteriken te pakken, maar alleen als de nieuwe profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt. Uiteraard werkt hij met een dubbele agenda en kan door de samenwerking concurrenten uitschakelen. Alle twee de seizoenen van The Blacklist verschijnen op 4 januari op Netflix.

[gv data=”XihA6GWIBdM”][/gv]

4. Frontier
Deze historische serie gaat over Declan Harp, een half-Iers, half Indiaanse balling die probeert om de bontmonopolie van Hudson’s Bay in Canada te eindigen. Frontier komt op 20 januari op Netflix.
[gv data=”hEujdV8geNM”][/gv]

5. Black Sails
Black Sails is een Amerikaanse televisieserie rond de avonturen van Kapitein Flint en zijn bemanning in 1715. Langs alle zijden belaagd, vechten ze voor het voortbestaan van New Providence Island, de beruchtste vrijbuitershaven uit zijn tijd. Het is geschreven als voorgeschiedenis van het beroemde boek van Robert Louis Stevenson, Schateiland.

Het derde seizoen van deze spannende serie verschijnt op 24 januari op Netflix.

[gv data=”Pvxpv_fycl8″][/gv]

Zoals je weet maken we wel vaker Netflix lijstjes, die kun je hier vinden.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *