Waarom de RollerCoaster Tycoon app zo gaaf is!

Auteur: , 1 Reactie
Voel jij je al nostalgisch?

Niet alleen omdat het zo nostalgisch is...

Het klassieke RollerCoaster Tycoonspel (1999) en RollerCoaster Tycoon 2 (2002) zijn nu in appversie te downloaden voor Android en iOs. Atari maakte dit gisteren bekend.

De meesten kennen dit klassieke pretparksimulator spel als een spel waarmee je uren bezig was om bezoekers naar je pretpark te trekken, zonder bankroet te gaan. Nu kun je dit klassieke spel ook op je mobiel spelen.

Nog niet overtuigd? Hier heb je drie redenen waarom je dit spel moet downloaden.

1. Er zijn 95 scenario’s waaruit je kunt kiezen
En we weten allemaal dat je niet in een uurtje klaar bent met een scenario, dus het betekent geheid speelplezier voor uren. Verder kun je er ook nog een toolkit bijkopen, waarmee je zelf scenario’s kan maken en dus nog meer plezier beleeft van het spel.

2. Alle geluiden zijn rechtstreeks overgenomen uit de originele spellen
En dus kunnen we weer uren genieten van het geluid van de draaimolen of van de pratende en lachende bezoekers. En vergeet niet het constante geluid van een toilet dat doortrekt als je veel bezoekers in je park hebt.

3. Ook de graphics zijn overgenomen uit de originele spellen
En dat betekent dat we weer vol op kunnen genieten van 8-bit graphics, waarvan iedereen eigenlijk wel een nostalgisch gevoel krijgt.

Je kun de app downloaden voor €6,99 op Android en voor €5,99 op iOS.

Overigens is dit niet het eerste mobiele RollerCoaster Tycoon spel.1 reactie

Ik vind € 5,99 te duur, gelukkig heb ik mijn ge-jailbreakte iPhone 5S achter de hand, het is een geniaal spelletje. Ben nog steeds aan het wachten op GT1 als app!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).