Lijstje: Waarom jouw telefoon een hoesje nodig heeft

Hoeveel hoesje heb jij?
Hoeveel heb jij er?

Vroeger kocht je gewoon een telefoon en dat was het. Tegenwoordig kun je allerlei accessoires kopen voor je telefoon, waaronder hoesjes in allerlei vormen en kleuren. Maar waarom zou je zoiets kopen? Wij zetten de beste redenen op een rijtje!

1. Bescherming
Smartphones zijn niet meer zo sterk als de Nokia 3310 en kunnen sneller kapot vallen dan je wil. Een hoesje kan (en ik zeg duidelijk kan) je smartphone beschermen. Als je ‘m laat vallen van een grote hoogte werkt zo’n hoesje natuurlijk niet meer.

2. Je scherm krast minder snel
Als je kiest voor een flipcover of bookcase cover dan heb je ook meteen minder last van krassen op je scherm. Je scherm wordt namelijk beschermt door het hoesje.

3. Grip
Telefoons moeten dunner en gladder zijn, maar hierdoor verlies je ook vaak je grip! Met een goed hoes zorg je voor grip op je telefoon en laat je ‘m minder snel vallen.

4. Ze zijn handig
Naast dat hoesjes heel mooi kunnen zijn, kunnen ze ook heel handig zijn. Er bestaan hoesjes die je kunt gebruiken als portemonnee, flessenopener of mobiele oplader.

5. Je telefoon wordt er uniek van
In een tijd waarin iedereen beweert uniek te zijn, moet je telefoon dat natuurlijk ook zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of iemand heeft er een telefoonhoesje van.

Mocht je nog niet overtuigd zijn om direct naar de winkel te rennen voor een hoesje dan kun je ‘m altijd nog zelf ontwerpen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *