Limited edition PS4 met Metal Gear Solid 5 is grof duur

Er is een limited edition PS4 met Metal Gear Solid 5
Om de hype rondom Metal Gear Solid 5: The Phantom levend te houden, is er nu een limited edition van de Playstation 4 in stijl van het spel aangekondigd.

Fanatiekelingen zullen de vermoedelijk laatste Metal Gear-titel van Kojima al besteld hebben. Mocht je dat als MGS-fan nog niet hebben gedaan, de Britse gamewinkel GAME heeft een PS4-bundel gemaakt met een console in de kleuren rood en zwart, afgewerkt met een gouden streep in het midden en een Diamons Dog-logo. Geïnspireerd op de Bionic Arm van Snake. Ook de DualShock-controller is in stijl van het iconische spel gestoken.

Je moet er wel even voor in de buidel tasten. Voor de PS4 + spel + controller betaal je namelijk £364.99, omgerekend €522.

Metal Gear Solid 5 kopen

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain komt vanaf 1 september voor een prijs van €69,99 in de winkel te liggen voor de PS4, Xbox One en PC. De PS3- en Xbox 360-versie kosten €59.99. Vanaf 15 september is ‘ie ook via Steam verkrijgbaar.

2 reacties

    • @Davidov: Klopt, maar anno september 2015 ga je toch geen 500Gb PS4 meer kopen.
      Ziet er leuk uit deze editie maar na 1 week ben je daar ook op uitgekeken.
      Kortom, terwijl je voor minder een 1Tb versie kan kopen is dit idd een relatief dure versie.

      Het vergelijken met de Britse Pond slaat nergens op, alles in de UK is duurder als je de euro omrekent aangezien deze niet zo sterk meer staat sinds afgelopen November.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *