Lingerie laten vibreren wanneer jij dat wil

Lingerie laten vibreren wanneer jij dat wil
Samen met een nieuwe app van sextoy-leverancier OhMyBod krijgt ondeugende lingerie ineens een geheel nieuwe betekenis.

OhMyBod is een Amerikaanse leverancier van innovatieve sexartikelen. Ze hebben al verschillende speeltjes in het assortiment die via een iPod te bedienen zijn. Deze vibreren op het ritme van je muziek. Nu heeft het bedrijf op de CES in Las Vegas aangekondigd dat ze een stapje verder zullen gaan.

In maart 2014 moet het verkrijgbaar zijn: lingerie met een ingebouwd ‘massage-apparaat’ dat geactiveerd kan worden via een app op je smartphone. De gebruiker kan kiezen om zelf de controle te houden, maar kan dit ook aan een ander overlaten. Volgens de oprichters van OhMyBod veroorzaakt het gebruik van smartphones een gebrek aan intimiteit en dit product zorgt juist voor het tegenovergestelde.

Lingerie laten vibreren wanneer jij dat wil

Het massage-apparaat werkt via Bluetooth en moet in de buurt van de smartphone zijn om te kunnen verbinden. Waarschijnlijk wordt de app beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Dus mocht je binnenkort naast iemand in de bus zitten die ineens begint te stuiptrekken of je collega tegenover je is plotseling erg vrolijk, misschien zitten ze dan toch niet onschuldig te Whatsappen of te Facebooken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *