Livestream: zo bekijk je het Microsoft Build 2015 event

Auteur: , Geen reacties
Microsoft-build-2015

Vandaag presenteert Microsoft de toekomst van het bedrijf tijdens de Build 2015 developers conference. Zo kun jij meekijken vanuit je luie stoel, en dit kun je ervan verwachten.

Om 17:30 onze tijd start de livestream van de persconferentie, die volgens Microsoft zo’n twee├źnhalf uur moet duren. Genoeg tijd dus om nieuwe dingen aan te kondigen, en meer informatie te geven over programma’s en producten die we al kennen.

Livestream
Via deze link kun je de presentatie live bekijken, waarin het ongetwijfeld zal gaan over Windows 10, Office, de Hololens, Windows Phone en meer. Mocht je naast de livestream meer willen weten over wat er gebeurt tijdens het evenement, dan kun je de gratis Microsoft Build 2015 app downloaden voor iOS, Android en Windows Phone.

Via deze app kun je zien wie er wat presenteert, en verschijnen er in de loop van het evenement video’s online die je terug kunt kijken. Natuurlijk kun je ook Apparata in de gaten houden, waar wij vanavond het belangrijkste nieuws voor je op een rijtje zullen zetten.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).