Lizard Squad voorspelt nieuwe kerstaanval op gamers

Nieuwe hack PSN en Xbox Live aanstaande?
De kerst van 2014 was een drama voor gamers, maar het zou zomaar kunnen dat we dit jaar opnieuw nauwelijks online kunnen spelen.

Vorig jaar was de Lizard Squad verantwoordelijk voor het platleggen van PlayStation Network en Xbox Live. Deze week claimde het vrij onbekende Phantom Squad dat het zal proberen voor een vergelijkbare situatie te zorgen. Een lid van Lizard Squad verklaarde tegenover Wired dat de kans groot is dat de ‘wannabes’ daadwerkelijk door kunnen zetten.

“Op dit moment zijn het loze dreigementen, maar het is zeker mogelijk dat de aanval doorgaat”, zo citeert Wired. “Een van de leden van Phantom Squad is een vriend van ons en hij beschikt waarschijnlijk over de benodigde middelen om de netwerken te hacken.”

Phantom Squad twitterde eerder al dat het verwacht dat de beveiliging van Xbox Live en PSN eindelijk eens aangepakt wordt en ziet de hack als een middel om dat af te dwingen.

Eén reactie

  1. en daarom speel ik nou nooit online als er dit soort dingen bekend zijn, straks wordt je kaartje dat je voor sinterklaas heb gekregen van 50 euries nog gejat door zo’m mogool ook. plus het feit dat ik mn xbox live nog niet heb ingewisseld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *