Loewe Reference ID: de gepersonaliseerde televisie

Loewe Reference ID
Vorig jaar werd de televisie al geïntroduceerd op de IFA. In juli verschijnt ie in de UK. Andere Europese landen volgen.

Als klant heb je dan echter nog niet gelijk de keus om je gehele televisie aan je persoonlijke voorkeuren aan te passen. De Reference ID verschijnt in drie perioden. In de eerste periode heb je slechts de keuze om de cover van de ingebouwde 160W speakers een persoonlijk tintje mee te geven. Later in de zomer is het mogelijk om de gehele kaders van de televisie aan te passen. Maar pas in het najaar kan je de hele Reference ID aan je eigen wensen onderwerpen. Hierbij heb je niet alleen de keus tussen kleuren, maar kan je ook alle mogelijke materialen en patronen kiezen. Wil je dus een chroom groene Loewe Reference ID? Het kan.

Verder krijgt het toestel nog wat leuke specificaties met zich mee: een scherm met 400Hz full-HD-panel, uiteraard 3D-ready, een dual-channel DVR met 1 TB en geïntegreerde media streaming. De televisie verschijnt in drie formaten: met een 40 -, 46 – en 55-inch scherm. Deze zullen respectievelijk – hou je hart vast – £4.500 (€5335,-), £5.500 (€6521,-) en £6500 (€7707,-) moeten kosten. Maar ach, valt nog mee in vergelijking met de gebogen OLED TV van LG.

Wanneer de televisie naar Nederland komt is nog niet helemaal duidelijk.

Nog geen reacties

  1. Sinds de Loewe Individual kun je de TV al flink naar smaak aankleden, ook met andere speakers, stripjes en materialen. Maar goed, het kan me wel bekoren. Personalisatie van zulke prominente apparaten kan niet uitgebreid genoeg zijn.

    Ik ben overigens niet erg onder de indruk van Loewe TV’s. Wij hebben altijd Loewes gehad, maar met name de laatste vind ik erg teleurstellend. (Compose 46) Ja, hij is erg mooi wanneer ‘ie uit staat. (dat is de voornaamste reden dat er zo een in de huiskamer staat) Maar als smart-TV denk ik dat je met een of andere Samsung beter uit bent. Beeldkwaliteit is gewoon goed, maar er zijn weinig apps en het OS (iets Linux achtigs) is gewoon traag en beperkt. Het ingebouwde mediacenter herkent niet eens .SRT’s.

    Maar zoals gezegd, hij ziet er wel erg strak uit…blijkbaar kan dat doorslaggevend zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *