Logan Paul vs KSI nu gratis online te zien [video]

Auteur: , Geen reacties
Logan Paul vs KSI nu gratis online te zien [video]

Als je daar behoefte aan hebt tenminste.

In het Amerikaanse YouTube-landschap werd de afgelopen maanden nergens anders over gesproken. In Nederland leefde het niet zo, maar het gevecht tussen YouTubers Logan Paul en KSI waren het gesprek bij de Amerikaanse koffiecorners.

Entertainment ten top natuurlijk. Een dergelijk gevecht stelt niet heel veel voor, maar de marketingmachine draaide overuren. Logan Paul en KSI profiteerden daar het meeste van, door de enorme hype hebben ze ongetwijfeld wat extra dollars op de rekening gekregen. Het gevecht was niet gratis te bekijken. Men moest online betalen om toegang te krijgen tot de livebeelden.

Het is nu zes dagen geleden dat het gevecht, dat overigens eindigde in een draw (goh), heeft plaatsgevonden in de Manchester Arena in het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels is de fight op YouTube te zien, gratis en voor iedereen. Er gaat een rematch plaatsvinden en dat zal in de Verenigde Staten gaan gebeuren. De dollartekens staan bij beide heren ongetwijfeld in de ogen. Meer dan 800.000 kijkers hebben voor het gevecht van vorige week 10 dollar betaald. Het gevecht tussen Deji en Jake Paul is overigens ook te zien.
Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).