Lol: George Lucas noemt Disney ‘blanke slavenhouders’

George Lucas
Die ‘zijn kinderen gekocht hebben’. Bekijk hier het fragment van zijn interview met Charlie Rose waarin hij Star Wars bespreekt.

The Force Awakens wordt vrijwel unaniem geprezen en de bioscooptickets vliegen als star destroyers over de toonbank, maar George Lucas heeft toch het een en ander te zeiken.

Lucas praatte over van alles en nog wat met interviewer Charlie Rose, maar ergens halverwege kwam ook Star Wars ter sprake. Lucas geeft aan dat Disney niet van plan was met dezelfde verhaallijnen te werken als hij en dat het hem daarom het beste leek er volledig afstand van te nemen. Bekijk de video:

[gv data=”O8hQVlRgFlU”][/gv]

2 reacties

  1. Unaniem geprezen, zou ik zeker niet zeggen. Heb hem ondertussen ook gezien, en voor mij was hij best goed. Maar ik ben geen Star Wars liefhebber in hart en nieren, zoals vele anderen. Heb episode V en VI zelfs vorige week maar voor de eerste keer gezien…

    Vele echte Star Wars aanhangers, hebben best wat kritiek. Ja, de score op IMDB is heel hoog, maar dat is het grote publiek. Lees de individuele reviews er maar eens op na. Let wel, alleen als je hem al gezien hebt !

  2. Beste beslissing die Lucas in 30 jaar heeft genomen is de franchise te verkopen. Een wat onbekend gerucht is dat de oorspronkelijke trilogie zo goed was omdat Lucas niet de vrije hand had in het maken van de films, dus filmstudio heeft regelmatig ingegrepen en Lucas zo onder controle weten te houden. Bij de 2e trilogie had niemand meer controle ovr Lucas wat resulteerde in 3 rampzalig slechte films. En passant heeft hij de oorspronkelijke trilogie ook nog eens aangepast wat ook weinig waardering heeft gekregen van de fans. The force awakens is een prima film maar, spoilerallert, is qua verhaallijn een kopie van de Star Wars A new hope. Persoonlijk vond ik het gebruik van opnieuw een deathstar erg flauw. Maar goed, er zijn genoeg leuke zaken in de film de het bekijken waard zijn. Volgens mij wel een gevolg van de verkoop van de franchise dus. Overigens: welke vader verkoopt nu zijn kinderen aan slavenhouders? Flauw van George.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *