Lol: KanYe liegt tegen Trump en steelt ‘iPlane’ idee

Auteur: , Geen reacties
Jammer Kanye

Een Apple-vliegtuig dat op waterstof vliegt... Goed idee Ye!

Op bezoek gaan bij de president van een van de machtigste landen ter wereld is spannend, zelfs voor KanYe West die graag zelf die positie wil bekleden. De wereldvreemde rapper komt daarentegen met plannen aanzetten die Trump zou moeten toepassen op de presidentiële AirForce One. Een klein probleempje: er klopt he-le-maal niks van die plannen.

Tijdens het gesprek tussen twee absolute idioten werd een hoop heen en weer gezwetst en zowel Ye als Donald Trump konden maar niet stoppen met het spuwen van lege concepten en ideeën. Eén idee van Ye neemt daarentegen direct de prijs van ‘grootste bullshit award 2018’ mee naar huis. De iPlane 1.

Ye vindt dat de president in het beste vliegtuig ter wereld zou moeten vliegen en volgens hem is dat de iPlane 1. De rapper trekt zijn iPhone uit zijn zak, tikt het onmogelijk gecompliceerde wachtwoord van ‘000000’ in, en toont hem de bovenstaande foto; een vliegtuig dat op waterstof vliegt en gemaakt wordt door Apple. Nu, voor we zijn beweringen keihard de grond in stampen, wil ik vermelden dat Ye sinds kort van sociale media is afgestapt, waarschijnlijk vanwege mentale problemen. Dus als je dit leest Ye, neem het niet persoonlijk!

De foto zou een concept zijn van een vliegtuig dat op waterstof vliegt. *In Trump idiolect* “Wrong!” De foto is van een student die het idee gebruikte voor zijn afstudeerproject. Het is een uitzonderlijk futuristisch concept dat onder andere gebruik maakt van technologieën en materialen die letterlijk (nog) niet bestaan in de werkelijkheid. Behalve in Ye’s hoofd.

Verder zou de succesvolle rapper samenwerken met Apple om de ‘iPlane’ werkelijkheid te maken. *In Trump idiolect* “Wrong!” Apple heeft nog nooit een vliegtuig gemaakt en zover bekend gaan ze dat ook helemaal niet doen. Op een of andere manier denkt men dat het bovenstaande vliegtuig een design van Apple is; waarschijnlijk omdat hij een beetje op de eerste iMac lijkt.

Tot slot moet het vliegtuig dat de AirForce One zou verplaatsten op waterstof vliegen omdat de president alleen het beste zou verdienen. *Je weet het ondertussen maar ik blijf de grap uitmelken, dus in koor in Trump’s idiolect:* “WRONG!” De waarheid is, op dit moment is waterstof helemaal geen efficiënte of goede vorm van brandstof.

Ja, EasyJet is een hybride aan het ontwikkelen die de brandstof gebruikt en in China zou er zelfs al een tram zijn die op waterstof rijdt. De keerzijde van de uitstoot-vrije brandstof is dat het maken van waterstof, het splitsen van de twee waterstofatomen van het zuurstofatoom, uitzonderlijk energie-intensief is. Kortom, het duurt nog wel even voor waterstof écht een vervanging van bijvoorbeeld kerosine wordt.

De bedenker van het concept is overigens niet boos dat Ye zijn idee heeft gestolen en als eigen presenteert. Hij stelt bereid te zijn om samen te werken met de rapper en Apple om het idee te realiseren, al weet ik redelijk zeker dat zowel Apple als West geen verstand van vliegtuigen, aerodynamica en uitstoot-vrije brandstoffen heeft.

Bekijk de gehele ontmoeting tussen de twee raaskallen hieronder. Het iPlane-fragment begint bij 10:55. Als je goed kijkt, kun je het wachtwoord van Kanye ontcijferen.

Foto @Shabtai HirshbergEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).