Lol: OnePlus spamt gebruikers OnePlus 7

Auteur: , Geen reacties
Foei!

kjghbwajkflrhsafvjh. 垃圾邮件.

Spam heb je in alle soorten en maten, maar veelal verwacht je niet van de fabrikant van je eigen smartphone dat ze je berichten gaan sturen. Dat gebeurde vandaag wel, toen OnePlus hun OnePuls 7-gebruikers keihard aan het lastigvallen was.

Doorgaans proberen bedrijven of criminelen met spam geld te verdienen aan je, maar dat valt bij dit incident niet te zeggen. Gebruikers kregen allemaal rare teksten en tekens toegestuurd van wat achteraf OnePlus zelf bleek te zijn.

In het onderstaande Twitter-bericht legt OnePlus uit dat het om een interne test gaat en dat het niet de bedoeling was om een wereldwijd pushbericht uit te sturen naar OnePlus 7-gebruikers (lees hier onze eigen review van de OnePlus 7 Pro). De twee berichten die gebruikers delen op Twitter betreffen een Chinees en een westers bericht.

Het bericht in het Chinees luidt ‘哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈’, simpelweg heel veel ‘hahahahaha’ achter elkaar is. Kortom, het is hierbij bevestigd dat het Chinese 1 april blijkbaar vandaag is. Het Engelse bericht is meer in de geest van een kat die over een toetsenbord rolt.

OnePlus onderzoekt hoe het bericht per ongeluk verstuurd heeft kunnen worden en verontschuldigt zich voor eventueel ongemak.

Lees ook: Deze OnePlus 7-functie gebruik je nu op de OnePlus 5 en 5TEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).