LOL: Sony upload complete film op YouTube

LOL: Sony upload complete film op YouTube
Is dit een grap?

De vreemdste actie ooit vond vandaag plaats op YouTube. Sony Pictures (die van de films) heeft een complete film (Khali the Killer) op het Amerikaanse videoplatform gedeeld. Van A tot Z, 1 uur en bijna 30 minuten.

Vermoedelijk was het de bedoeling dat een promotietrailer van de film zou worden geupload, want binnenkort is de titel digitaal verkrijgbaar en op DVD/Bluray. Echter, kun je jezelf afvragen hoe Sony een dergelijke fout heeft kunnen maken. Er zit nogal een verschil tussen het uploaden van een korte trailer en een complete film. Goed, de titel zou in hetzelfde mapje hebben kunnen staan, maar de uploadtijd is een stuk langer. Bovendien zou het toch moeten opvallen zou je denken.

Hoe dan ook, Khali the Killer belandde op YouTube. Niet voor lang, want Sony Pictures ontdekte de fout en haalde de film snel offline. Het internet vergeeft nooit en heeft de fout natuurlijk opgemerkt.

Een wereldramp is het dan weer niet. De titel werd in 2017 uitgebracht en heeft een IMDB-score van 3,8. Geen Oscar voor Khali the Killer en al helemaal geen Oscar voor de actie van Sony Pictures. (via Gizmodo)

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *