LOL: The Walking Dead krijgt 3 films

LOL: The Walking Dead krijgt 3 films
Als een boerderij met honderden koeien, vloert de uitmelkerij van The Walking Dead voort.

Let op, dit artikel bevat spoilers! Je bent gewaarschuwd.

Eerder werd bekend dat Rick Grimes a.k.a. acteur Andrew Lincoln zou gaan stoppen met The Walking Dead. Een begrijpelijke keuze, want na negen seizoenen werken aan een tv-serie wil je ook wel eens wat anders doen. Althans, dat was de gedachte.

Dit weekend werd namelijk aflevering negen van seizoen vijf uitgezonden. De laatste aflevering waar fans Rick Grimes konden zien. De verwachting was dat Grimes zou gaan sterven. Net als gebeurde met zijn zoon Carl en andere belangrijke personages uit The Walking Dead. Echter, kregen fans hele andere televisie voorgeschoteld. Even leek het erop dat Rick inderdaad zou sterven, maar op het laatste moment wordt het hoofdpersonage gered door een helikopter naar bestemming onbekend.

Een harde klap in het gezicht van kritische fans. Wat moeten die er wel niet van denken? Het wordt nog erger. Scott Gimple van The Walking Dead heeft tegenover The Hollywood Reporter laten weten dat er naast nieuwe TWD-seizoenen ook drie (!) The Walking Dead films gemaakt gaan worden. Hier speelt Andrew Lincoln de hoofdrol in en dat is de reden waarom hij niet is gestorven in de tv-serie.

Lincoln was dus helemaal niet klaar met TWD. Hij zet zijn carrière als zombieslachter voort in een nieuwe filmreeks. Net als je denkt dat de serie niet verder uitgemolken kan worden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *