LOL: voormalige WWE-held verkozen tot burgermeester

Auteur: , 4 Reacties
Kane

The land of the free.

In Amerika kan alles, zo blijkt maar weer. Acteur Arnold Schwarzenegger die een tijdje gouverneur was van Californië, Donald Trump als president van het land en Glenn Jacobs als burgermeester van Knox County in Tennessee.

De naam Glenn Jacobs zegt je waarschijnlijk niet zoveel. Kane mogelijk wel. Het was de pseudoniem van Jacobs toen hij als worstelaar in de WWE actief was. De 51-jarige worstelaar is tegenwoordig politicus voor de Republikeinse partij en zet de entertainmentwereld opzij voor een carrière in de politiek.

De mensen van Knox County geloven in Jacobs. Hij zal het nodige voor elkaar gaan boksen, althans dat is de gedachte blijkbaar. In mei werd bekent dat de worstelaar in de running was voor de positie van burgermeester in Knox County. Nu hij gekozen is, ga je je afvragen wat andere WWE-kopstukken gaan doen. Misschien dat The Undertaker nog ergens in de VS een politiek baantje kan nastreven?4 reacties

Hij had ook wel een geduchte tegenstandster.
https://www.facebook.com/haneyformayor/
Ik snap uw verbazing niet.
Niet écht uniek, hoor. WWF-ster Jesse Ventura werd ooit eerst burgemeester van Brookland, Mi. en later zelfs senator voor de staat Minnesota.

En als je wat verder googelt, vind je er vast nog wel meer.
Ik zeg ‘Ronald Reagan’…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).