Lomo’Instant-camera drukt al je foto’s meteen af

Lomo’Instant-camera drukt al je foto's meteen af
Lomography heeft een nieuwe camera uitgebracht die al je kiekjes meteen afdrukt. Polaroid, maar dan voor hipsters.

De Lomo’Instant maakt gebruik van een groothoeklens en drukt beeld af op Instax Mini-film van Fujifilm. Deze hebben ongeveer de grootte van een pinpas. De sluiter van de camera kan zolang open gezet worden als je zelf wilt. Ideaal als je met lichteffecten wilt spelen. Je kunt ook meerdere shots op één frame combineren, voor als je een beetje wilt experimenteren.

Lomography, het bedrijf achter de instantcamera die eerder al een zelfbouw-DSLR op de markt bracht voor €35, zegt ook met diverse lenzen voor de Lomo’Instant op de markt te komen, zoals een 35mm portretlens en een 170graden Fisheyelens. Standaard zit er een 27mm groothoeklens op. De camera wordt ook met een viertal kleurfilters geleverd.

Om de Lomo’Instant op de markt te brengen is Lomography een campagne beginnen op Kickstarter, waar ze minimaal $100.000 wilden ophalen. Inmiddels is de teller de $410.000 al gepasseerd, dus die cam gaat er komen. De Early bird-versies van $69 zijn inmiddels vergeven, maar er zijn nog een aantal White Editions voor $99.

De camera moet in november dit jaar op de markt komen

Hieronder een aantal voorbeeldshots van de Lomo’Instant.
Lomo’Instant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *