Looksery: app verandert je gezicht in real time

Looksery
Altijd al blauwe ogen en bruin haar willen hebben, zonder aan de weer te gaan met verf en gekleurde lenzen? Dan moet je Looksery eens proberen.

Looksery creƫert een 3D-render van jouw gezicht middels de camera op je smartphone. Hierdoor kun je met een druk op de knop tal van aanpassingen maken aan je hoofd. Andere oogkleuren, je gezicht dunner of dikker maken en tal van filters om puistjes en oneffenheden weg te werken.

Duivels wezen
Omdat de app dit in real time doet, kun je steeds je hoofd draaien en bewegen om de effecten vanuit alle kanten te bekijken. Gelukkig gebruikt Looksery deze techniek ook voor wat extremere filters. Zo kun je heel je gezicht veranderen in een panda, een hagedis, of een duivels wezen met zwarte ogen en een paars hoofd.

Looksery-app

Dankzij een succesvolle Kickstartercampagne is Looksery tot stand gekomen. Het bedrijf haalde genoeg geld op om de app uit te brengen, en is nu druk bezig met het toevoegen van extra functies. Je kunt nu al videoberichten naar vrienden sturen in de app, maar in de toekomst zal er ook een live videochat ingebouwd worden.

Zelf proberen
De app is voorlopig alleen te downloaden voor je iOS-toestel, een Androidversie komt er ook spoedig aan. Meet jezelf eens een ander uiterlijk aan via deze link.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *