Lord of the Rings: mogelijk connectie tussen serie en films

Auteur: , Geen reacties
Lord of the Rings: mogelijk connectie tussen serie en films

Een interessant nieuwtje over de aanstaande serie van Amazon.

De wereld kijkt in afwachting toe hoe Amazon Lord of The Rings nieuw leven in gaat blazen met een gloednieuwe tv-serie. Men kent de boekenreeks van het witte doek met de trilogie en later de Hobbit filmserie.

Blijkbaar willen de makers de stijl van die films aanhouden, want er lijkt een connectie te zijn tussen de filmreeks en de nieuwe tv-serie. Volgens The Hollywood Reporter mag Amazon attributen gebruiken die in de films zijn gebruikt. Details ontbreken, dus dit kan alles betekenen. Of Amazon kostuums, decors of beelden uit de films wil gebruiken is niet duidelijk.

Sommige decors zijn in Nieuw-Zeeland altijd bewaard gebleven. Het feit dat The Lord of The Rings voor een groot deel is opgenomen in het land heeft altijd een belangrijke bijdrage geleverd aan het toerisme. Voor nu is enkel bekend dat Amazon volgend jaar gaat beginnen met de productie van de tv-serie. De verwachting zijn hoog, want de afgelopen weken is de nieuwe serie al vaak in het nieuws geweest.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).