Lullige fout van smartwatch-gebruiker zorgt voor rode oortjes

apple-watch-masturbatie-toilet
Deze medewerker zal voorlopig niet al te vaak een hand krijgen.

Als je jong bent en mee wil doen met de laatste trends, dan mogen een laptop en hippe smartwatch natuurlijk niet ontbreken bij het imago als hipster. Helaas krijg je, als je net gaat werken, niet altijd de beste plek. Een jong talent uit Engeland leerde op een pijnlijke manier dat die combinatie van factoren wel eens tot gênante situaties kan leiden.

We stellen ons het plaatje makkelijk voor. Deze jonge hipster komt zelfverzekerd op kantoor, klapt vol bravoure zijn laatste nieuwe laptop open en showt de sterke speakers en optimale bluetooth-verbinding door een playlist te streamen. Ook laat hij terloops even zijn smartwatch zien. Nadat de collega’s diep onder de indruk blijken te zijn is het tijd om aan het werk te gaan. Na verloop van tijd roept moeder natuur en is het tijd voor een sanitaire stop.

Jammer dat je zo dicht bij de toiletten zit dat deze binnen het bluetooth-bereik van de laptop vallen. Ook jammer dat het geluid van jouw laptop nog aan staat. Collega’s lachen besmuikt als ze horen hoe de deur van het toilet open en dicht slaat, de deur op slot gedraaid wordt, de broek valt en de deksel van de pot omhoog geklapt wordt. Uiteraard vermoedt het eerder nog zo zelfverzekerde talent niets en gaat hij rustig door met… Wat je nu net niet verwacht op een kantoortoilet.

Het besmuikte gegniffel slaat namelijk om in hilariteit als de smartwatch ineens berichten begint te versturen aan de laptop. Terwijl de jonge medewerker geniet van een momentje voor zichzelf hoort de afdeling:
“Afgelegde afstand 1,2 km, verbrande calorieën 128. Goed gedaan.” “Afgelegde afstand 1,3 km, verbrande calorieën 180. Goed gedaan.” “Afgelegde afstand 1,4 km, verbrande calorieën 230. Goed gedaan.” “Afgelegde afstand 1,5 km, verbrande calorieën 280. Goed gedaan.”

Nu kun je op kantoor natuurlijk een ruim toilet hebben, maar zo ruim zal het vast niet zijn. Al snel bleek dat de frequente beweging van de arm waar de smartwatch omheen zit, ook als afgelegde afstand kan worden geïnterpreteerd. Men had dus al snel een vermoeden wat de jongeman op het toilet aan het doen was. Nu kan het natuurlijk ook zijn dat hij wat moeite had om een toiletrol te verwisselen of dat hij even met bleek in de weer ging om de boel netjes achter te laten. Op dit kantoor bleek echter ‘a dirty mind is a joy forever’. Hoe de jongeman verwelkomd werd toen hij terugkwam op de afdeling vermeldt het verhaal niet, maar wij kunnen ons voorstellen dat hij voorlopig geen koffierondje hoeft te doen.. en geen hand krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *