Lumia 1520 phablet vergeleken met Sony Xperia Z

Nokia Lumia 1520 vs Sony Xperia Z
Zo groot is de 6-inch phablet van Nokia Microsoft dus als je hem vergelijkt met een telefoon als de Sony Xperia Z (5-inch). What a difference an inch makes.

Persfoto’s van de eerste grote telefoon die draait op Windows Phone 8 waren een tijdje geleden al gelekt, maar we hadden deze phablet nog niet in perspectief gezien.

Net zoals de Nokia Lumia 925 beschikt ook de Lumia 1520 over een camera met heel veel megapixels. Er werd gefluisterd over 20 megapixel, maar volgens The Verge gaat het om 16 megapixel. Er zouden, tegelijkertijd foto’s gemaakt worden van 5 en 16 megapixel.

Verder beschikt de Lumia 1520 over 2GB RAM, 32GB opslagcapaciteit (en een SD slot), 6-inch 1080p scherm en een Qualcomm Snapdragon 800 processor. Deze phablet zal ook beschikken over de GDR3-update voor Windows Phone 8.

Naar verwachting zal op 26 september de Lumia 1520 in New York officieel onthuld worden. (via: theverge.com)

[lg_folder folder=”Nokia/0_gelekt/Lumia_1520_Sony_Xperia_Z/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Ik heb een Sony Xperia Z en die past net in mijn zak en in sommige zakken en vakken net niet. Ik zou geen grotere willen persoonlijk.

    Hij ziet er verder wel goed uit. Maar na dat Nokia me in de steek heeft gelaten met het niet verder ontwikkelen van de N900 geen Nokia meer voor mij…………….voorlopig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *