Dit luxe resort weigert gasten met gadgets

Auteur: , Geen reacties
Luxe resort weigert gasten met gadgets

Smartphones, laptops en tablets niet welkom.

Voor de één is vakantie ontspannen zonder WiFi en met een goed boek in de hand. Voor de ander is dat liggen aan het zwembad, spelletjes spelend op de Nintendo Switch. Mensen van de laatste categorie zijn niet welkom bij het Ayana Resort & Spa in Bali, Indonesië.

Het luxe resort weigert gasten met elektronische apparaten te ontvangen in en om het zwembad. De hotelgasten worden vriendelijk doch dringend verzocht de apparaten niet mee te nemen naar het water. De actie is onderdeel van de “In the Moment”-campagne van het resort. Het vijfsterren hotel wil gasten bewust maken van pure ontspanning, zonder afleiding van zaken als een smartphone of een ander elektronisch apparaat.

Geen sociale media, geen emails en geen telefoontjes. Klinkt best relaxt als je weet dat alle andere gasten zich ook aan deze regel moeten houden. De regel is actief van 09:00 in de ochtend tot 17:00 in de middag. De elektronische apparaten kunnen opgeborgen worden in aanwezige kluisjes. (via Lonely Planet)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).