Maak de blits tijdens een fietslichtcontrole met Revolights

Revolights
Geen excuses meer van automobilisten dat ze je niet kunnen zien. Met deze verlichting ben jij een rijdende kermis.

Sommige fietsers met de typische Hema-fietslampjes (lees: lampjes waarvan de batterijen al 3x leeg zijn geraakt) zie je amper in het donker. Natuurlijk is dit probleem ook aanwezig buiten Nederland en daarom bedacht Revolights deze opvallende oplossing. Wat ooit begon als een Kickstarter-project is inmiddels uitgegroeid tot een bestelbaar product.

De verlichting bestaat uit vier ringen van LED-lampjes die je installeert bij de fietsband. Rood is achter. Wit doe je voor. Ze zijn waterafstotend en de ingebouwde lithium-ion batterij kan worden opgeladen door middel van een USB-kabel. De lampen zijn ook nog eens slim: door de ingebouwde accelerometer weet de gadget wanneer je remt en vervolgens gaan de lampjes knipperen.

Revolights vraagt 200 dollar voor de slimme fietsverlichting. Een fors bedrag, maar tel jij maar eens al die fietslampjes op die je hebt versleten door de jaren heen. Precies.

4 reacties

  1. Revolights vraagt 200 dollar voor de slimme fietsverlichting. Een fors bedrag, maar tel jij maar eens al die fietslampjes op die je hebt versleten door de jaren heen. Precies.

    Die krengen zijn zo dirt cheap dat ik lang niet aan de 200 dollar kom. Maargoed een goede koplamp is naar mijn idee beter dan deze revolights. De lamp op mijn fiets is zo fel dat ik 300 meter verderop nog verkeersborden doe oplichten, als ik de filmpjes van de revolights bekijk dan komen die er niet bij in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *