Maak je geen zorgen, ook Instagram krijgt advertenties

Instagram advertenties
Mensen die vreesden dat er op Instagram geen irritante banners en advertenties zouden komen kunnen gerust ademhalen. Mark Zuckerberg heeft gisteren bevestigd dat advertenties uiteraard ook Instagram onveilig gaan maken.

Verhalen dat er op Instagram advertenties zouden komen deden al langer de ronde. Met name omdat grote bedrijven dit heel graag willen. En uiteraard wil Facebook ook wel iets terugverdienen aan het bedrijf waar ze zo’n $715 miljoen voor betaald hebben. Met betrekking tot het winstgevend maken van Instagram liet Zuckerberg zich het volgende ontvallen:

“We expect over time to generate a lot of profit from it. We think the right focus for now is to continue increasing the footprint of Instagram and, when the right time comes, we’ll think about advertising.”

Oftewel: we doen nog even rustig aan en laten onze gebruikers nog even in de waan dat er niets gaat veranderen. Reken er maar op dat de vingers van Zuckerberg jeuken om Instagram te veranderen in een melkkoe. Dat is met Facebook immers ook redelijk gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *