Maak je huis superslim met August Home [video]

Maak je huis superslim met August Home
Een slim huis is de toekomst. De nieuwe producten van Augusts helpen je een handje op weg.

Je mobiele telefoon is slim, voertuigen worden steeds slimmer en ook huizen krijgen verstand. Uiteraard door middel van handige producten. Het bedrijf August heeft een aantal nieuwe producten gelanceerd die bijdragen aan een slim huis.

De nieuwe Smart Lock van het merk komt in twee varianten op de markt. Als Smart Lock en als Smart Lock Pro. Het apparaatje is eigenlijk een sensor. Het product meet of je de voordeur goed hebt dichtgetrokken. Loop je weg en de deur is niet goed dicht, dan geeft de Smart Lock een seintje via je smartphone. De Pro-versie biedt tevens ondersteuning voor WiFi en is optimaal gericht op het creëren van een slim huis. De reguliere variant moet je meer zien als een stand-alone product. Is de voordeur compatibel met de apparaten, dan kan de Smart Lock ook de deur op slot doen of ontgrendelen.

Naast de Smart Lock en Smart Lock Pro introduceert August ook de Doorbell Cam Pro. Deze deurbel beschikt over een camera met kleurfunctie. Zo kun je ook ’s avonds in het donker zien wie er aan de voordeur staat. De videokwaliteit is ook verbeterd ten opzichte van het vorige model.

De Smart Lock is er vanaf 149 dollar en de Smart Lock Pro kost 279 dollar. De August Doorbell Cam Pro scoor je voor 200 dollar. De (ver)nieuw(d)e producten zijn medio oktober leverbaar. Check alle features van de genoemde producten in de video hieronder.

[gv data=”bUMVX8fiwOU”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *