Deze retro Volkswagen-koelkast is een knap staaltje design

Maak je keuken compleet met een retro Volkswagen-koelkast
Dé blikvanger voor in de keuken is hier.

Je hebt twee soorten mensen. Mensen die een prachtig ingerichte keuken hebben en mensen die het vooral praktisch houden. Voor die laatste groep is deze koelkast niet bedoeld. De Volkswagen-koelkast van het Sloveense Gorenje is namelijk een prachtig product, dat niet zal misstaan in een fraaie keuken.

Vanbuiten is de kast duidelijk geïnspireerd op de Volkswagen T1, vanbinnen een koelkast zoals je dat gewend bent. De kast heeft een inhoud van 260 liter. Zoals je mag verwachten van een moderne koelkast heeft het product een A+++ energielabel. Het ding weegt grofweg 65 kilogram.

De koelkast is verkrijgbaar in een rode of blauwe kleur. Het product heeft tevens een officiële goedkeuring vanuit Wolfsburg gekregen, de koelkast is namelijk gelicenseerd door Volkswagen. Een video van de koelkast check je hieronder. Je kunt ‘m krijgen bij diverse aanbieders voor een prijs vanaf ongeveer 1200 euro.

[gv data=”OXSosB3yAm0″][/gv]

Meer auto gerelateerde producten? Check deze speciale hoesjes van Mercedes of deze fiets, ontworpen door de designers bij Pininfarina.

16 reacties

  1. Soms, heel soms, word ik een beetje moe van alle VW-bustentjes, -broodroosters, -vuurkoren, -koelkasten, -telefoons, -spaarpotten, -kinderbedjes en dies meer.

  2. 1200 euro voor een kleine koelkast van een onbekend merk met een likje verf en een VW logo erop. Dat wordt natuurlijk een hit… NOT!
    Voor minder geld, wat creativiteit en een blik verf kun je zelf ook aan de gang. Laat dat VW-logo maar zitten dan ?

  3. 1200 euro valt me nog wel mee (zonder dat ik de uitgebreide specificaties ken van deze koelkast).

    Beter dan die overpriced accessoires van Porsche of Lamborghini. Niet dat ik er iets op tegen heb, als er mensen voor te vinden zijn, zou ik het zelf ook verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *