Maak je werkruimte compleet met de OneLessDesk

OneLessDesk: het ideale bureau?
Ben jij je oude bureau helemaal zat en wil je iets nieuws? De OneLessDesk is misschien wel de ideale vervanger.

Bureau’s kunnen soms enorm veel ruimte innemen, terwijl je dat waarschijnlijk juist niet wilt. Met de OneLessDesk houd je opeens ruimte over, zonder dat het ten koste gaat van een comfortabele werkhouding. Het bureau bestaat uit twee delen: het bovenste gedeelte is bedoeld voor je beeldscherm en het onderste voor je toetsenbord en muis. Hierdoor staat je beeldscherm direct op een goede hoogte, zodat je op een prettige manier aan de slag kunt.

OneLessDesk: het ideale bureau?

Het bureau is ontworpen door Heckler Design en heeft door zijn minimalistische look een moderne uitstraling. Hij is gemaakt van sterk metaal en kan dus wel tegen een stootje. Wanneer je enorm veel kabels hebt om weg te werken, dan kan dat eenvoudig aan de achterkant van het bureau. Daar bevindt zich namelijk een opslagruimte voor je harde schijven en kabels.

Daarnaast komt de OneLessDesk ook in een kleinere uitvoering. Die kan je bijvoorbeeld gebruiken om je printer op te zetten. Het moderne bureau is hier te bestellen.

OneLessDesk: het ideale bureau?

Nog geen reacties

  1. Het kan aan mij liggen, ik vind het er niet uitzien.. En als je zo kijkt naar het totaalplaatje, waar rusten je armen? Top dat je beeldscherm op een fijne positie staat, maar je armen daar moet je dan maar een luxe stoel voor vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *