Maak kennis met de nieuwe Steve Jobs

Maak kennis met de nieuwe Steve Jobs
We weten eindelijk wie Steve Jobs gaat spelen.

De nieuwe film over het leven van Apple-oprichter Steve Jobs leek even op losse schroeven te komen staan toen Sony Pictures vorige week besloot om de biopic te laten vallen. Gelukkig wierp Universal Pictures zich op om – voor tientallen miljoenen dollars – het filmproject over te nemen.

De grote vraag rondom de film, die gebaseerd is op de officiële biografie van Walter Isaacson, was wie de hoofdrol gaat vertolken. Onder meer Leonardo di Caprio, Matt Damon en Christian Bale werden genoemd om in de huid van Steve Jobs te kruipen, maar het is uiteindelijk de 37-jarige Michael Fassbender geworden, aldus Hollywood Reporter. Steve Jobs’ compagnon Steve Wozniak wordt gespeeld door de amicale Seth Rogen.

Fassbender, zoon van een Duitse vader en Ierse moeder, werd dit jaar genomineerd voor de Oscar voor beste mannelijke bijrol in de film 12 Years A Slave van regisseur Steve McQueen.

Nog geen reacties

  1. Lijkt er in de verste verte niet op, blijkbaar is het geen voorwaarde dat de acteurs daadwerkelijk een gelijkenis met de persoon hebben die ze vertolken.

    Maargoed, hoeveel mensen weten daadwerkelijk hoe Steve Jobs er uitziet? Of wie hij uberhaupt is? Ze kennen alleen zijn naam, en bijna iedereen met een iPhone heeft een biografie van de man in de kast liggen. (zonde van het bos in mijn ogen, hoewel ik geen problemen met Steve Jobs heb, maar des te meer met de blinde obsessie van sommige mensen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *