Maak kennis met ’the world’s most connected man’

Maak kennis met 'the world's most connected man'
Deze man is beter verbonden dan Mo Connected, hij heeft dagelijks tussen de 300 en 700 systemen online en zelfs zijn hond wordt getracked met een smart-nekriem.

Volgend Chris Dancy haal je veel meer uit het leven als je verbonden bent met apparaten die je activiteiten bijhouden en live feedback geven. De obsessie met online devices begon voor Dancy tijdens een bezoek aan de huisarts. Hij zag dat zijn dokter moeite had om zijn medische historie bij te houden.

Dancy begon zijn gezondheid zelf in de gaten te houden met behulp van wearable tech. De toen nog vrij stevige man verloor in één jaar ruim 45 kilo en zegt dat hij nu bewuster leeft dankzij alle gadgets en gizmo’s. De techjunkie heeft een Pebble smartwatch, fitnesstrackers, smart weegschaal en zelfs in zijn slaap is hij connected met een smart bed.

Chris voorspelt dat het niet lang zal duren voordat iedereen een levenstijl als die van hem aanneemt. Hij voegt eraan toe dat aan het einde van dit decennium geen enkele werkplek meer zonder smart devices draait. Ondanks zijn obsessie geeft hij wel toe dat we voorzichtig moeten zijn met persoonlijke informatie vrijgeven.

[gv data=”jZOQkp80_BU”][/gv]

Deze man is het vast met Chris Dancy eens:

[gv data=”4ZT2AXgGzAU”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *