Maak van je Google Pixel 6 een Turtle

google pixel turtles

Maak van je Google Pixel 6 smartphone met dit hoesje en stickers een Teenage Mutant Ninja Turtle!

De Google Pixel 6 herken je meteen aan de zwarte camerabalk. Als je die in een andere kleur uitvoert met een groen ontwerp heb je een Turtle! In de kleuren Raphael, Leonardo, Michelangelo en Donatello. Dbrand brengt je Pixel telefoon helemaal naar de jaren 90 met zijn nieuwe hoesjes en stickers voor je Google Pixel 6.

Beschikbaar voor zowel de Pixel 6 als de Pixel 6a. Kies maar welke je het meeste op een Teenage Mutant Ninja Turtle vindt lijken. De grote vraag is dan natuurlijk wel voor welke Turtle je gaat en dan dus voor welke kleur.

Gelet op net afwijkende logo en het ontbreken van verder elke officiële referentie naar de originele Turtles vermoeden wij dat er niet echt rechten zijn gekocht of betaald. Snel bestellen dus, anders is het misschien al weer van de markt.

google pixel turtles

Nothing Phone en PS5

Het merk Dbrand houdt wel van een gebbetje. Zo hebben ze recent ook een lijn uitgebracht om je iPhone en Google Pixel eruit te laten zien als de enorm gehypte Nothing Phone en kun je Skidplates bestellen voor je PlayStation 5.

Daar was Sony overigens niet van gediend en stuurde een brief op hoge poten. Waarop Dbrand op de site schreef: “Go ahead, sue us”. Om uiteindelijk het ontwerp toch iets aan te passen en erbij te zetten: “Checkmate Lawyers”.

Kortom Dbrand is niet bang voor een kleine strijd om auteursrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *