Maak zelf Ethereum met deze mining machine

Auteur: , 2 Reacties
Maak zelf Ethereum met deze mining machine

Genereren die hap!

Met de enorme waardestijgingen van Bitcoin is er steeds meer interesse in de diverse cryptocurrency. Er zijn diverse mogelijkheden om zelf wat van deze crypto’s te verkrijgen. Je kunt ze bijvoorbeeld kopen bij een online partij, maar het is ook mogelijk om zelf een virtuele munt te genereren. Dit heet ‘mining’. Er zijn speciale computers te koop die voor jou het werk doen.

Via Gearbest is momenteel de T-bao FM01 verkrijgbaar. Dit is een mining computer die de virtuele Ethereum-munt genereert. Het product heeft een prijs van 3.886 euro in de Chinese webshop. Een bak geld, maar je moet het ook zien als een investering. Bovendien haal je een serieuze machine in huis. De T – bao FM01 heeft een AMD RX580 grafische kaart en een Intel G3900 chipset. De computer komt met 4GB RAM geheugen en draait (optioneel) op Windows 10. De machine is upgrade-friendly, mochten de specificaties je niet aanstaan.

Check de video hieronder om te zien wat mining precies betekent. De mining machine op Gearbest bekijken kan HIER. Let wel: een aankoop biedt geen garantie op succesvol rendement.2 reacties

Ofwel:
A. de geminde coins leveren minder op dan dat het apparaat en de elektriciteit je gekost heeft.
B. de geminde coins leveren meer op dan dat het apparaat en de elektriciteit je gekost heeft. In dat geval: waarom verkoopt Gearbest die hardware?? Waarom zetten ze ‘m niet gewoon zelf aan? Dat levert meer op.
@koeberg: Precies !!!!!!!!!!!!!!!


helemaal juist. Tenzij je in Ijsland woont waar stroom bijna niks kost of je zet hem in je wietplantage verdien je er geen zak aan.
En dan ga je ervanuit dat alles blijft werken.

Kijk eens op MP en je ziet ze steeds meer te koop staan en grafische kaarten zijn opeens weer te koop terwijl ze 2 maanden geledn vreselijk duur waren en soms niet eens meer te krijgen waren.
Tot Juni was Etherium leuk om te minen.
Kijk ook eens naar de prijs van ETH, die doet al maanden geen ene ruk en gaat niet mee omhoog zoals Bitcoin.

Bitcoin minen is ook niet meer te doen voor de gewone man.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).