‘Macbook Air vanaf 2015 in meerdere kleuren’

Macbook Air mogelijk verkrijgbaar in meerdere kleuren
Het ziet er naar uit dat de Macbook Air volgend jaar een grote upgrade gaat krijgen.

Volgens de website Cult of Mac komt Apple met een 12-inch Macbook Air met een retina-scherm. De nieuwe Macbook zou leverbaar zijn in drie verschillende kleuren: grijs, zilver en goud. Dit zijn dezelfde kleuren die sinds de komst van de iPhone 5 ook voor de iPhones worden gehanteerd.

Het is alweer een tijdje geleden dat je een Macbook kunt kopen in een andere kleur dan aluminium. De Macbook Pro was in het verleden ook in het zwart leverbaar, terwijl de oude Macbook in wit plastic werd uitgevoerd. Deze Macbooks zijn ondertussen echter alweer een paar jaar uit de handel genomen.

Het is natuurlijk nog maar de vraag of de nieuwe kleuren er daadwerkelijk komen, maar als het zo is, dan komt het niet als een grote verrassing. Apple wil zijn gebruikers steeds meer opties geven bij het kiezen van een product. De komst van iPhone Plus bevestigt dat eveneens.

Op dit moment is de Macbook Air beschikbaar in 11-inch vanaf 929 euro en in 13-inch vanaf 1029 euro.

3 reacties

  1. Het werd eens tijd. Het bedrijfje ColourWare floreerde al langer op hun businessmodel, namelijk je alu Apple device voorzien van een kleurtje. Echter is een laklaag inferieur aan een gekleurd anodisatielaagje op aluminium. De iPod Nano 2G had al een zo’n superieur oppervlakte behandeling mogen ondervinden. Allen balen voor ColorWare dat Apple hun business gaan beconcurreren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *