MacBook Pro explodeert bij normaal gebruik?!

Auteur: , Geen reacties
MacBook Pro explodeert bij normaal gebruik

Apple is een onderzoek gestart.

Het laatste waar de producten van Apple om bekend staan is onbetrouwbaarheid. Oude iPods, MacBooks en iPads gaan generatie op generatie mee. Wellicht dat je in het geval van een MacBook een batterij moet vervangen, maar over het algemeen gaan de apparaten lang mee bij normaal gebruik.

Hoe anders is dit verhaal van een Amerikaanse gebruiker. Op Reddit stelt een persoon, die zichzelf White Panda noemt, dat zijn MacBook Pro zomaar is ontploft. Op het moment van de explosie zat de laptop aan de lader. De jongen werkte met de laptop op zijn schoot, toen er plots rook uit de zijkanten van de MacBook kwam. Hij gooide het ding op de grond en toen volgde de explosie, aldus White Panda. Op Twitter is er ook een video gedeeld van het voorval.

Het is ongebruikelijk dat MacBook Pro’s zomaar exploderen. De laptop staat nu niet bepaald bekend als brandgevaarlijk en het lijkt erop dat we hier met een uitzondering hebben te maken. Opvallend is het wel. Wellicht dat er met deze zaak meer van dit gevallen naar voren komen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).