MacBook Pro is de beste laptop voor Windows 8

Macbook wins!
Uit onderzoek is gebleken dat de MacBook Pro de meest betrouwbare laptop is om Windows 8 op te draaien.

Dit advies komt na een onderzoek van Soluto, een website waar problemen met computers worden opgelost. Soluto verzamelde vanaf 1 januari 2013 gegevens van 150.000 laptops wat betreft crashes, blauwe schermen en andere belangrijke gebeurtenissen. De resultaten toonden aan dat een 13 inch MacBook Pro met Windows de meest betrouwbare keuze is als het gaat om het vermijden van deze problemen. Een reden hiervoor zou zijn dat gebruikers die Windows op een MacBook zetten, altijd een schone versie van het besturingssysteem installeren. De Windows-laptops uit de winkel zitten vaak vol met extra software; onnodige en slechte software.

De lijst, die is gepubliceerd in de april 2013 editie van “Soluto’s PC purchasing guide for small businesses,” bevat de ruwe scores voor elke computer waardoor een gedegen analyse vrij makkelijk was. Op de tweede plek zien we de Acer’s Aspire V3 (E1-571), die kost slechts een derde van de prijs van een MacBook Pro. De Dell XPS 13 eindigde op de derde plek. (via pcworld.com)

Nog geen reacties

    • @dvt093: Met Bootcamp kun je Windows ook gewoon native naast OSX installeren aangezien de MacBooks op een Intel processor draaien. Bij het opstarten kies je dan welk OS je wilt starten. Dan draait Windows dus niet virtueel onder OSX.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *