macOS High Sierra is hier

macOS
Apple komt met een nieuwe versie van macOS.

Tijdens het Apple-event heeft de techgigant de eerste beelden van macOS High Sierra getoond. Het besturingssysteem van Apple is vooral op kleine puntjes verbeterd. Zo hebben Mail en Foto’s enkele vernieuwingen gekregen en komt het Apple File System naar macOS. Het nieuwe systeem in een notendop: hardware en software worden beter op elkaar afgestemd met onder andere betere performance tot resultaat. Apple heeft bekendgemaakt meer met VR te gaan doen en de techgigant kondigde de komst van Metal 2 (ontwikkelaarsprogramma) aan. Ook heeft de browser van Apple de nodige aandacht gekregen.

Mac

Safari gaat automatisch afspelende video’s op websites blokkeren wat ervoor moet zorgen dat websites sneller worden geladen en beter werken. Daarnaast zijn de privacy-opties verbeterd en heeft Apple op technisch gebied vernieuwingen doorgevoerd. Safari op macOS High Sierra moet dankzij deze vernieuwingen sneller en veiliger dan ooit zijn.

macOS High Sierra is vanavond al te downloaden voor ontwikkelaars en komt dit najaar naar je Mac(Book). Het nieuwe besturingssysteem is te downloaden op Apple-computers vanaf 2009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *