MagBak is ultradunne en magnetische iPad mount [video]

Snotgroen houdt goed vast
De iPad is een mooi ding, maar als je deze goed wil beschermen zal je er toch altijd een grote case omheen moeten klikken en ben je het voordeel van een dunne tablet geheel kwijt. De MagBak lost dat niet op, maar zorgt er wel voor dat het ding een stuk beter vast te houden is.

Deze mount, gelukkig ook in andere kleuren dan snotgroen te krijgen, is in weze een plakker met sterke magneten erin. Hierdoor kan je de iPad aan alles wat magnetisch is ‘plakken’. Het filmpje op Kickstarter geeft meerdere voorbeelden, waaronder een whiteboard, de koelkast, en met een metalen ring gewoon aan de huiskamermuur voor hands-free Facetime-plezier.

Ook lost dit het probleem van een floppy SmartCover op. Bij normaal gebruik zal de naar achteren gevouwen SmartCover altijd een beetje losjes er bij hangen. Met de MagBak trekken de magneten op de iPad de sluit-magneten van de cover aan, en zit deze mooi strak, uit de weg, tegen de achterkant van het apparaat.

Een ander voordeel, volgens de makers, is dat de iPad een stuk minder glibberig wordt om vast te houden. De MagBak geeft een mooi stuk ruw oppervlakte om je hand omheen te vouwen. Zeker met deze zomerse temperaturen en de bijbehorende zweetpootjes kan dit zomaar een valpartij van de tablet schelen.

Op Kickstarter, waar ook een filmpje staat, is het productie-doel al gehaald, dus voor 29 dollar + 15 dollar verzenden (zo’n 33 euro in totaal) kan je de eigenaar worden van je eigen MagBak met metalen muur-ring. Je mag dan zelf het kleurtje uitkiezen. Wij raden iets anders dan snotgroen aan.

[gv data=”iX8bSHpzFR8″][/gv]

[lg_folder folder=”0_Divers/MagBak/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *