Magikarp Jump – Wordt dit de nieuwe Pokémon GO?

Magikarp Jump
Nee. Ik denk het niet…

Pokémon GO was een behoorlijke tijd een behoorlijke rage, zo heb je ongetwijfeld meegekregen. Naast een gigantische update deze zomer en nog noemenswaardige spelersaantallen zou je deze Magikarp-game daarom bijna over het hoofd zien. Gelukkig hebben wij bij Apparata een scherp oog voor aanstormende toppers.

Het is niet makkelijk als Magikarp in de wereld van Pokémon. Gigantische draken, monsters en vechtersbazen overschaduwen de niet zo slimme vis gemakkelijk. Het enige nut van een Magikarp, zo zou een nietsvermoedende Pokémon-liefhebber denken, is het resultaat van zijn evolutie: Gyaridos.

Maar niets is minder waar. In Magikarp Jump focus jij je namelijk volledig op het trainen van de vis.

[gv data=”cZ0c9s5UoMI”][/gv]

Jup, je moet je Magikarp dusdanig trainen, dat hij het hoogste van allemaal kan springen. Nu ben ik een beetje sceptisch over deze game die net zo nutteloos lijkt als de Magikarp zelf. Toch is een relatief simpel concept vaak het ingrediënt voor een toffe ‘even snel een spelletje spelen’-game.

Je voedt je Magikarp op, ontdekt nieuwe soorten (visueel) en traint generatie na generatie. Uit de trailer lijkt het spelen tegen vrienden ook een feature van de game. Daarnaast kun je je vijver, waar je al je Magikarp houdt, customizen en versieren.

Magikarp Jump is verkrijgbaar in de Play Store (Android) en op iTunes (iOS). De game is gratis maar bevat ook in-app-aankopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *