Make-over voor Huawei P30 Pro

Make-over voor Huawei P30 Pro
Dit is er anders.

De Huawei P30 Pro is het laatste vlaggenschip van het techbedrijf dat wist te ontkomen aan de door Donald Trump opgelegde Android-ban. Er zijn nog veel vraagtekens omtrent het nieuwste vlaggenschip, de Mate 30 Pro. Later deze maand is de onthulling van deze smartphone en dit toestel heeft wél te maken met die ban.

Huawei heeft de P30 Pro echter opnieuw geïntroduceerd tijdens de IFA in Berlijn deze week. Het gaat om een kleine make-over met betrekking tot het uiterlijk van de smartphone. Zo introduceerde Huawei in Berlijn twee nieuwe kleuren voor de P30 Pro. Het gaat hier om Misty Lavender en Mystic Blue.

Misschien denk je: wat een vreemde zet van Huawei om de P30 Pro opnieuw te presenteren, maar hier zit een strategische gedachte achter. Het opnieuw lanceren van het toestel vernieuwt de Google-certificatie van Android 10, inclusief Google apps en service.

Het techbedrijf brengt het toestel op de markt als de “New P30 Pro” en vanaf 20 september is de vernieuwde variant wereldwijd verkrijgbaar. Op de nieuwe kleurtjes na is de smartphone technisch gelijk aan het ‘oude’ gelanceerde model, eerder dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *