Man deelt dodemansrit live op Facebook, crasht

Auteur: , 2 Reacties
Man deelt dodemansrit op Facebook, crasht

Niet zo snugger.

De politie van Rhode Island State onderzoekt een video waarop te zien is hoe een man als een dolle door het verkeer raast. De video was live te zien via Facebook. De bestuurder filmde met zijn smartphone in de hand. Hierbij liep de snelheid behoorlijk op en de man verloor uiteindelijk de controle over zijn bolide.

De automobilist boorde zijn auto in een vuilniswagen. Het feit dat je jezelf filmt én live deelt terwijl je overtredingen begaat is alles behalve slim te noemen. De auto rijdt kriskras door het verkeer en de man brengt zijn gezicht in beeld. Bovendien droeg de bestuurder geen gordel.

Na een check in het ziekenhuis bleek de man ongedeerd. Het is nu afwachten op de rechtzaak. De video zal worden gebruikt als bewijs en kan hem een fikse straf opleveren. Via een reportage van WPRI zijn de beelden te zien.2 reacties

Eigenlijk is het jammer dat zo iemand nog voor de rechter moet verschijnen.
Een eigen begrafenis zou beter zijn geweest.
Ik ben nog steeds voor een IQ-afhankelijk rijbewijs.
IQ onder waarde X (wetenschappelijk te bepalen) dan gewoon geen rijbewijs. Punt.

Als je te stupide bent om je te realiseren dat je met een zwaar stalen projectiel onderweg bent, en basis-concepten als “afstand tot voertuig voor je” en “remweg” niet begrijpt -> geen rijbewijs.

Vraag is dan wel hoe het gros van de bouwvakkers in hun terrorbusjes, koeriers en taxichauffeurs from hell, hun vak nog kunnen uitoefenen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).