Man krijgt 142 aanklachten na posten Instagram-foto

Man krijgt 142 aanklachten na posten Instagram-foto
Damn son! Als 19-jarige knul met een flink strafblad op Instagram poseren met je wapenhandel is niet slim. De popo weet de weg naar de sociaalmedia immers al lang te vinden en kijkt mee. Iets dat Depree Johnson aan den lijve ondervond; na het posten van zijn fotocollage kreeg hij bezoek van de politie.

De al vijf keer eerder veroordeelde Johnson postte op zijn Instagram-account duce22ceritfied [sic] met regelmaat foto’s van wapens, juwelen en fat stacks. Iets dat niet aan de aandacht van de plaatsvervangende Sherif van Palm Beach ontging. Die regelde na het zien van de foto’s een huiszoekingsbevel en ging bij de jeugdige amateurfotograaf op bezoek.

Bij Johnson thuis vonden ze onder meer een Glock, een geladen TEC-9 die later als gestolen geregistreerd bleek te staan, juwelen en elektronica. Bij elkaar had een waarde van zo’n 250.000 dollar. Dit alles resulteerde in een totaal van 142 aanklachten tegen Johnson. Tot overmaat van ramp is zijn Instagram-account ook nog eens geschorst.

Man krijgt 142 aanklachten wegens 1 Instagram-foto

Man krijgt 142 aanklachten wegens 1 Instagram-foto

Het gebeurt vaker dat de politie wapentuig van criminelen weet op te sporen via Instagram. In de zomer rolde het New York Police Department nog een complete bende op wegens een paar Insta’s.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *