Man probeert vrouw terug te winnen met iPhone 6

Man probeert vrouw terug te winnen met iPhone 6
Er zijn maar weinig mannen die hun vrouw de nieuwste iPhone cadeau doen en al helemaal niet als het om een ex gaat. Deze meneer uit Bristol heeft er echter veel voor over om zijn relatie te redden.

De Brit Darius Wlodarski was twintig jaar samen met zijn vrouw, maar zag de relatie afgelopen maand op de klippen lopen. Voordat de relatie ten einde kwam, beloofde Wlodarski de vrouw een nieuwe iPhone 6 voor haar te kopen. Je zou denken dat dat inmiddels niet meer nodig is, maar Wlodarski probeert er juist zijn voordeel uit te halen. Hij hoopt zijn vrouw namelijk terug te winnen met een gloednieuwe iPhone 6.

Wlodarski zag 44 uur van zijn leven voorbij gaan in de rij voor de Apple Store in zijn woonplaats Bristol. De aankoop is een rib uit zijn lijf, aangezien de man op dit moment zonder werk zit. Volgens Wlodarski was zijn vrouw twee jaar geleden zo blij als een kind toen ze een iPhone cadeau kreeg en daar hoopt hij nu ook weer op.

[gv data=”OH4vVlQIaQ8″][/gv]

8 reacties

  1. Ik denk dat hij zijn kansen alleen maar kleiner maakt gezien geen enkele weldenkende vrouw zo een loser wilt die 44 uur in de rij gaat staan voor een overpriced en outdated gadget.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *