Mario Kart Tour komt eindelijk naar iOS en Android

Mario Kart Tour komt eindelijk naar je iPhone
Binnenkort is het zover!

Het heeft even geduurd, maar binnen enkele weken speel jij Mario Kart op de iPhone en je Android. De nieuwste mobiele game uit de koker van Nintendo verschijnt 25 september op iOS en Android. Dat heeft het bedrijf via Twitter bekendgemaakt.

De game was al in beta-vorm te spelen sinds mei. Nintendo organiseerde toen een beta voor een select aantal spelers in de Verenigde Staten en Japan. Straks kan eindelijk ook de rest van de wereld Mario Karten op iOS en Android.

Net als het eerder uitgebrachte Super Mario Run zal Mario Kart Tour een gratis game worden. Wil je echter alle opties ontgrendelen dan moet je dokken. Het spel zal namelijk in-game aankopen gaan krijgen.

Voor de Mario Kart-fan zal de game de nodige nostalgie bevatten. Diverse banen uit de klassieke Mario Kart-games zoals Super Mario Kart, Mario Kart 64, Mario Kart: Double Dash en Mario Kart 7 zijn aanwezig in deze iOS-variant van het spel. Nog even geduld dus. Vanaf 25 september kunnen iOS- en Android-gebruikers erop losgaan met Mario Kart Tour.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *