Mars: de tofste zwevende speaker die we ooit hebben gezien

Mars: de mooiste zwevende speaker die we ooit hebben gezien
We zien de zwevende muzieksystemen nog niet bij de grote elektronicaboeren in de schappen liggen, maar er verschijnen wel steeds meer concepts en kleine projecten waarbij speakers in de lucht worden gehouden door magneten. Wordt het soms een hype?

De designers achter de Mars gokken van wel. Hun systeem bestaat uit een basisstation – een zwarte cilinder die je zomaar zou kunnen verwarren met een prullenbak – met daarboven een UFO-achtig element met een doorsnee van 13,2 centimeter, dat middels een magneetmodule van Gravitron Technology in de lucht wordt gehouden. In de speaker zit een 1,75 inch driver, het basisstation dient als subwoofer.

Mars: de mooiste zwevende speaker die we ooit hebben gezien

Door de speaker in de lucht te houden zou muziek beter verspreid kunnen worden door de kamer. Als de stroom van de zwevende speakermodule op is, landt deze automatisch en stijgt weer op als de accu is gevuld. Het basisstation kan ook draadloos worden ingezet, dnakzij een 10.000mAh accu. Je muziek naar de Mars krijgen gaat via een bluetooth 4.0-verbinding.

Het nadeel? De Mars bevindt zich momenteel nog in de conceptfase, maar het team erachter hoopt binnenkort een crowdfundproject van de grond te krijgen om hun creatie te realiseren. Wat de Mars dan gaat kosten is nog niet bekend.

[lg_folder folder=”0_Divers/Mars_levitation_speaker_system/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Een crowdfund project. Het zal eens niet. Laat de wereld een zwevende pre-render van je “ontzettend coole product” zien en hup. Lekker crowdfunden die nooit realiseerbare pipedream.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *