Marteltest: hoe robuust is scanner achter het scherm?

Vivo X20 Plus UD
Onze favoriete YouTuber zocht het voor ons uit.

Enkele weken geleden deed Vivo een grootse nieuwe feature uit de doeken. Het broertje van OnePlus presenteerde Vivo X20 Plus UD, de eerste smartphone met een vingerafdrukscanner geplaatst achter het scherm. Aangezien het toestel binnenkort in handen valt van veel consumenten, is het wel zo handig om te weten hoeveel krasjes deze technologie aankan.

YouTuber JerryRigEverything weet daar natuurlijk wel raad mee. In veel van zijn video’s staat het martelen en breken van smartphones centraal. De Vivo X20 Plus UD is het nieuwste speeltje dat op de pijnbank wordt gelegd, waarin vooral de focus wordt gelegd op de robuustheid van de vingerafdrukscanner.

Uit de video van Zack Nelson blijkt dat de vingerafdrukscanner geen enkele last ondervindt van krassen op het scherm. De scanner werkt nog steeds naar behoren, waardoor de Vivo X20 Plus UD dus ook geschikt is voor mensen die wel vaker een toestel laten vallen.

De camera van Vivo is eveneens goed bestand tegen krasjes. Ondanks de minieme dikte is het nieuwe toestel van Vivo zeker niet makkelijk breekbaar. Wil je weten of de Vivo X20 Plus UD ook bestand is tegen gebroken glas, bekijk dan de volledige video hieronder.

[gv data=”D-rLwzFXcko”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *