Marty McFly zou jaloers zijn op deze DeLorean iPhone-case

Auteur: , Geen reacties
DeLorean

Of je telefoon er gebruiksvriendelijker van wordt, laten we even in het midden, maar deze DeLorean hoes mag rond de iPhone van de echte Back to the Future fan niet ontbreken.

Bandai, een Japans speelgoedbedrijf, trok eerder al onze aandacht met deze Batmobile-hoes, al vinden we deze DeLorean er misschien nog wel beter uitzien. De case, die 5940 yen (50 dollar) kost, bevat zoveel nutteloze functies dat we er eigenlijk alleen maar om kunnen lachen.

DeLorean-Case

Ingebouwde lichtshow
Zo zul je een deel van de motorkap opzij moeten schuiven om je camera te gebruiken, en klap je het zijportier open om de zijkant van je iPhone te bereiken. Ingebouwde LED-lampjes pulseren als je gebeld wordt, of als je de blauwe lampen los activeert via de zaklamp-optie op je telefoon.

De DeLorean-case is vanaf juni te bestellen via deze link, en zou niet misstaan bij de Nike MAG schoenen die dit jaar ook nog moeten verschijnen. Tot die tijd hebben we onderstaande video, die net zo belachelijk is als de hoes zelf.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).