Marvel scoort touchdown met trailers Endgame en Captain Marvel

Avengers komen eraan
Marvel brengt twee nieuwe trailers uit voor de laatste fase van het populaire MCU.

De Super Bowl draait al lang niet meer alleen om American Football. Niet alleen is de half time show iedereen jaar een massaal bekeken evenement, maar ook andere vormen van entertainment liften mee op de populariteit van de finale. Zo ook Marvel, want de comic book-gigant dropt gewoon even twee gigantische trailers voor twee aankomende films.

We trappen af met Captain Marvel, de eerstvolgende Marvel-film op het drukke schema van het miljardenbedrijf. De ‘eerste’ vrouwelijke superheldin is stoer, sexy en (omdat het de eerste film is voor de nieuwe held) mysterieus. Dat blijft eigenlijk wel een beetje, want de onderstaande trailer bevestigt wat we al wisten maar niets meer. Captain Marvel draait om ace combat, ruimte-actie en een girlpower.

[gv data=”NCoPycawxUk”][/gv]

Captain Marvel vliegt op 6 maart de Nederlandse bioscopen binnen.

Misschien nog een stuk interessanter zijn de Avengers wat daar van over is, tenminste. Zoals de eerste trailer van Avengers: Endgame al suggereerde, is het geen pretje op aarde, of in de rest van het universum. Zonder al te veel te spoilen weten alle fans natuurlijk al dat Thanos’ plannetje gelukt was en hij de helft van het leven in het universum uit de weg ruimde. Hij laat dus een stoffig zooitje over na Avengers: Infinity War.

Endgame zal gaan over hoe men het leven weer oppakt, en hoe de Avengers zich weer zullen herenigen. In dit (spoiler) artikel verklappen we alvast wie de leider van de Avengers gaat worden en in de onderstaande trailer zien we hoe onder andere Rocket, Captain America, Ant-Man, Thor en Black Widow aan de slag gaan om (vermoedelijk) Thanos op te jagen.

Er is overigens wel iets geks aan de hand in de trailer, want in twee shots (0:16 en 0:24) mist er een personage in de anders altijd zo perfecte line-up van superhelden. Het lijkt er dan ook op dat die shots bewerkt zijn voor de trailer om spoilers te voorkomen. Dat deed Marvel eerder bijvoorbeeld al bij Infinity War, waar verschillende Infinity Stones van Thanos’ handschoen werden verwijderd.

[gv data=”-iFq6IcAxBc”][/gv]

Op 24 april weten we wie zich naast de andere superhelden nog wist aan te sluiten bij de Avengers voor de uiteindelijke confrontatie.

Spoiler alert
Maar laten we wel wezen, het kan haast niet anders dan dat dat Carol Danvers a.k.a. is die zich aansluit bij Nick Fury’s groep superhelden.

Screen @MarvelStudios

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *