Marvel Studios lanceert officiële trailer ‘Avengers: Endgame’

Avengers-endgame-trailerSpoileralert is niet nodig, geduld wel. Deze spannende trailer is veelbelovend.

Eerder dit jaar mocht een aantal gelukkigen al een stukje van de nieuwste Avengers-film (toen nog onder de werktitel Avengers 4) gaan zien. Inmiddels komt de lancering in april 2019 dichterbij en Marvel besloot ons alvast lekker te maken. Zij lanceerden vandaag de filmposter en de eerste officiële trailer.

De officiële filmposter willen we je natuurlijk ook niet onthouden.

Al met al belooft het vervolg weer een spannende middag of avond in de bioscoop, zeker omdat deze film de langste film ooit in de geschiedenis van Marvel wordt. Ondanks dat de titel anders doet vermoeden verwachten veel filmkenners niet dat deze film het einde aan de Avengers reeks betekent. Zij verwachten eerder dat de cast wordt uitgebreid met een jongere generatie Avengers.

Zo heeft Chris Evans (Captain America) al laten weten dat deze film zijn laatste als actieheld was. Dat er eerst nog een robbetje geknokt moet worden met Thanos, de rationele en ijskoude schurk die het halve universum liet verdwijnen, moge duidelijk zijn. Zou Doctor Strange de tijd terug kunnen draaien en Captain America daarna van zijn welverdiende pensioen kunnen gaan genieten? We weten het op 26 April 2019, want dan gaat deze superspannende superheldenfilm in première.

Oeps, zouden we haast de trailer vergeten:
[gv data=”hA6hldpSTF8″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *