Marvel toont 32(!) nieuwe Avengers: Endgame-posters

Auteur: , 1 Reactie

Check hier de 32 nieuwe personage-posters die Marvel uitbracht.

Een van de grootste conclusies in cinema-history, de voorlopige afsluiter van de Avengers-verhaallijn van Marvel, komt over een kleine maand naar alle bioscopen. Voorafgaand wil de comic-gigant ons nog eventjes herinneren aan alle personages die het moeten opnemen tegen Thanos en alle personages die we tot dusver zijn verloren.

Spoiler alert: Als je Infinity War nog niet gezien hebt, of 100% blanco Endgame wil checken, stop dan nu met lezen.

Een paar weken geleden kregen we de eerste blik van de nieuwe pakken van de helden en kregen we tevens een goed idee van wie het tegen Thanos moeten gaan opnemen in dit laatste deel. Omdat Marvel al ruim een decennium aan al hun personages aan het werken is, passen al die helden natuurlijk niet in één trailer. Vandaar dat iedereen nu een beetje love krijgt.

Voor de gevoelige Marvel-fans onder ons zijn alle posters misschien een beetje pijnlijk om naar te kijken, want alle reeds tot stof vergane karakters zijn in zwart-wit te zien. Overigens roept dat wel de vraag op: blijven de karakters echt dood? Vanaf een meta-perspectief lijkt het me raar dat Marvel alle acteurs van overleden personages naar een studio heeft geroepen, om ze helemaal op te maken en te fotograferen.

Wat ik probeer te zeggen is, ik denk dat Marvel een omgekeerde whammy gaat uitvoeren en alle gestorven personages weer tot leven laat komen. 24 april gaan we het zien!

Lees ook: Captain Marvel reviews: Geladen, gewoontjes, maar goed1 reactie

Kleurenfoto’s de overlevenden … zwart-wit to stof …

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).