Marvel weg gehaald bij Netflix: buitenkansje voor de fans

Auteur: , Geen reacties
netflix-marvel-veiling

Marvel liefhebbers krijgen unieke kans door abrupt einde van de series.

Nu Disney aan het eind van het jaar met een eigen streamingdienst komt en bovendien eigenaar is van superheldenfabriek Marvel was het geen verrassing dat de deal tussen Netflix en Marvel beëindigd werd. Dit betekent dat series als Daredevil, Luke Cage en Iron Fist van Netflix verdwijnen. Natuurlijk is dat erg jammer voor de fans, maar Marvel besloot iets terug te doen.

Samen met Prop Store, een handelaar in rekwisieten, hebben zij besloten de bezem door de Netflix-decorstukken van Marvel te halen. Er bleek nogal wat op te ruimen. Dit is zelfs genoeg om een veiling mee te organiseren. Deze houdt men op 12 en 13 augustus. Je kunt dan live in de zaal bieden, maar ook online. Bovendien wordt de veiling ook rechtstreeks op tv uitgezonden. Zo kun je dus zonder veel reiskosten jouw favoriete items volgen.

Als voorpret, ook al wil je niets kopen, kan het geen kwaad om de catalogus te downloaden in PDF. Zo zie je wat er aangeboden wordt. Ook zie je dat diverse attributen, zoals naambordjes, visitekaartjes en kranten fysiek gemaakt zijn en niet met de computer (na)bewerkt. Dit levert bijzondere resultaten op.

Zoals op elke veiling variëren de prijzen. Zo wordt een set visitekaartjes van Matt Murdock (gebruikt in seizoenen 1 t/m 3) geschat op een opbrengst tussen $ 100,- en $ 150,-. Topstuk van de veiling is het eerste Daredevil Pak. Dit wordt tussen $ 30.000,- en $ 50.000,- geschat. Ook andere bijzondere items komen voorbij.

Het leuke aan de veiling is dat Marvel meewerkt, dus je weet zeker dat je originele, soms door de acteurs gedragen items koopt. Ook heeft men bijzonder goed gedocumenteerd in welke aflevering(en) jouw aankopen te zien zijn (geweest). Tot slot heeft men zelfs een verrassing voor de kijkers naar de veiling.

Men geeft namelijk diverse gratis items weg gedurende de veiling. Men legt op de dagen zelf uit hoe het proces werkt. Ben jij al toe aan jouw eigen Marvel momentje in huis? Als je nu echt niet zonder Marvel op het witte doek kunt is er altijd nog de mogelijkheid om de nieuwste blockbuster van Marvel te gaan bekijken.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).