Maserati Levante nu te koop in GTA: Online

Novak
Niet de echte natuurlijk.

GTA Online is weer voorzien van een nieuwe mooie wekelijkse update. De update brengt onder andere een nieuwe auto met zich mee. Het gaat hier om de Lampadati Novak.
Die naam klinkt nogal vaag, maar in feite is het een eigen interpretatie van Rockstar Games op de Maserati Levante, de eerste SUV van de Italiaanse autofabrikant. De overeenkomsten zijn overduidelijk. Onder andere de grille, het zijaanzicht en de achterkant lijken sterk gebaseerd op de Italiaanse SUV.

Voor de Lampadati Novak moet je in GTA Online wel flink diep in de buidel tasten. De SUV kost maar liefst 608.000 dollar. Naast deze nieuwe auto brengt de update je dubbel GTA dollar en RP op geselecteerde landraces, kortingen op onder meer de Itali GTO, de Flash GT en de GB200. Verder is het noemenswaardig dat je 40 procent korting krijgt op de voertuig upgrades via Benny’s.

Aan GTA Online is deze week een nieuwe auto toegevoegd en dat is een best fraaie bak. Het is een variatie op de Maserati Levante, een mooie auto voor de stijlvolle gezinsman. Uiteraard kun je deze nieuwe auto, die onder de naam Lampadati Novak schuilgaat, helemaal aanpassen naar je eigen smaak. Verder zijn er aardig wat aanbiedingen voor onder andere garages en haal je driedubbele GTA$ en RP op races als Hot Ring en Issi Classic. Al met al een leuke update dus en een volledig overzicht check je hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *