Masturberend gadgets opladen, PornHub maakt het mogelijk

Masturberend gadgets opladen, PornHub maakt het mogelijk
Oproepje aan de internetfappers: denken jullie weleens aan het milieu tijdens het begluren van al die energieslurpende HD pr0nvideo’s? Precies. Dat doet niemand. PornHub wil een stukje bewustzijn creëren en introduceert de Wankband.

De Wankband is een wearable van kunststof die je om je pols dient te dragen tijdens het ‘bekijken’ van NSFW-content, om het maar even niet al te cryptisch te omschrijven. In de Wankband zit een gewichtje dat tijdens het gebruik heen en weer gaat. Kinetische energie die vrijkomt wordt opgevangen en omgezet in elektriciteit. Vervolgens kan de Wankband fungeren als een mobiele batterij die al je gadgets via een USB-kabel oplaadt. “The first wearable tech that allows you to love the planet by loving yourself”, aldus PornHub.

De pornosite noemt verder geen specs, geen prijs, en kan evenmin een tastbaar model laten zien. Met 1 april in het vooruitzicht moeten we dus stellen dat we hier te maken hebben met een hoax. Maakt niet uit, het idee is leuk genoeg om er even aandacht aan te geven. Bovendien zou het idee zomaar kunnen aanslaan in de oprukkende markt van wearables.

[gv data=”RzjeAaLbM5k”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *